Veelgestelde vragen

Heb je vragen over LCTrendZ of over een van onze producten? Lees dan hieronder onze veelgestelde vragen óf neem contact op via het contactformulier.

Ik heb een winkel; kan ik verkooppunt worden? Onze collectie is ook beschikbaar voor B2B. Wil jij items uit onze collectie verkopen in jouw winkel? Hier vindt je meer informatie.

Hebben jullie een winkel? Nee, wij hebben alleen een online webshop. Kom je uit de buurt? Het is mogelijk om je bestelling bij ons op te halen, dit scheelt je weer verzendkosten! Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen voor de optie afhalen. Je kunt je bestelling iedere woensdag van 18:00 tot 20:00 bij ons ophalen. Er staat dan koffie/thee en wat lekkers voor je klaar!

Zijn jullie sieraden nikkelvrij? Yes! Bijna al onze sieraden zijn nikkelvrij. Daarnaast zijn alle sieraden gemaakt van Designer Quality, dus verkleuren niet.

Ik zoek een speciaal cadeau, kunnen jullie dat maken? Stuur ons gerust een mailtje met jouw wens. Wij gaan samen met jou in overleg wat de mogelijkheden zijn om samen tot een persoonlijk/uniek product te komen.

Maken jullie ook grote(re) opdrachten? In overleg kunnen wij zeker (grote) opdrachten maken naar wens. Daarnaast kunnen wij ook grotere aantallen maken van een bepaald product om als geschenk te geven. Denk aan bijvoorbeeld kerstpakketten, met een leuk LC item erin. Of een bedankje voor je klanten. Ook kunnen wij met de canvas tassen een leuk cadeau samenstellen.

Kunnen jullie de bestelling inpakken als cadeau? Wij maken van elke bestelling een feestje! De LC items worden standaard ingepakt als cadeautje, zodat het een feestje is om het pakje open te maken. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de LC items cadeau te geven in een van onze canvas tassen, hoe leuk is dat!!

Staan jullie open voor een samenwerking? Wij staan altijd open voor een samenwerking. Wanneer wij jou geschikt vinden om ons merk te promoten, sturen wij in ruil voor toffe foto’s, leuke producten naar je toe!

Mijn item is beschadigd/kapot gegaan, hoe gaan jullie hiermee om? Wij zijn niet aansprakelijk voor (opgelopen) schade tijdens de bezorging. Is je item tijdens het dragen kapot gegaan? Stuur ons een mailtje met de klacht, foto en de reden van beschadiging. Wij kijken samen met jou naar een geschikte oplossing.

Wanneer sturen jullie de bestelling op? Wij hanteren een verzendperiode van 1 tot 3 werkdagen. Hiervoor is gekozen omdat ik naast dit leuke bedrijfje ook nog studeer. Omdat hier ook tijd in gaat zitten, kan ik helaas niet garanderen dat jij jouw favoriete LC items de volgende dag in huis hebt. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk op de post te doen. In het weekend sturen wij geen bestellingen op.

Hoe kan ik mijn items ruilen?* Niet helemaal happy met je aankoop? Je kunt je bestelling binnen 7 werkdagen na ontvangst (op eigen kosten) retourneren. Stuur ons een mailtje met de reden van retour, het aantal, je ordernummer en je bankrekeningnummer. Wij zorgen dan dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst wordt overgemaakt naar jouw rekening.

*Sale items kunnen helaas niet geruild en geretourneerd worden. Ook oorbellen kunnen i.v.m. hygiënische redenen niet geruild en geretourneerd worden. 

Staat jouw vraag en antwoord niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier! 

 

Voor 16:00 besteld is binnen 1-3 werkdagen in huis - 14 dagen omruilgarantie - Gratis verzending boven de €50,-

X