Over LCTrendZ

Hi lieve bezoeker(s), op deze pagina vertel ik jullie graag wat meer over LCTrendZ. Superleuk dat je een kijkje neemt op de webshop van LCTrendZ! Ik stel mezelf graag even voor: 

Mijn naam is Laury Olde Kalter, owner en founder van LCTrendZ. Ik ben begonnen met LCTrendZ vanuit een passie voor het ontwerpen en maken van sieraden, maar ook om mijn creativiteit te kunnen uiten. Het leukste deel hieraan vindt ik de enthousiaste reacties en klanten die ik blij kan maken met mijn producten. Daar doe je het uiteindelijk voor, toch?  

LCTrendZ biedt voor iedereen wat, sieraden voor vrouwen én mannen en de leukste trendy accessoires.Alle sieraden worden met heel veel liefde en aandacht samengesteld en gecreëerd. Ik vind het erg belangrijk om tijdens het samenstellen van de sieraden op zoek te gaan naar de beste materialen. Zodat de sieraden lang meegaan en met plezier gedragen kunnen worden.  

Zie ik jouw bestelling voorbij komen? Ik pak het graag als een feestje in! Hopelijk pak je het ook met veel plezier uit. 

~ Laury Olde Kalter

Voor 16:00 besteld is binnen 1-3 werkdagen in huis - 14 dagen omruilgarantie - Gratis verzending boven de €50,-

X