Garantie en onderhoud

Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste! We proberen daarom altijd tot een oplossing te komen bij klachten, maar we hanteren wel een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden staan verderop deze pagina vermeld.

Indien je een klacht hebt, kun je een mail sturen met de betreffende klacht naar lctrendz@hotmail.com en volg de volgende stappen:

1. Vermeld wat er mis is met het product en/of de producten
2. Voeg een foto toe van het betreffende product en/of producten
3. Vermeld je ordernummer (deze is terug te vinden in je email).

Zodra wij een akkoord hebben gegeven, kan je de betreffende producten gefrankeerd terugsturen naar:

LCTrendZ
Laagsestraat 32
7637 PB Oud Ootmarsum 

Garantie op de sieraden van LCTrendZ

LCTrendZ hanteert een garantie termijn van 30 dagen. Mocht er een fout zitten in de materialen of de samenstelling van het sieraad, dan treed dit op na een korte draagtijd. Buiten deze 30 dagen zit er géén garantie op de sieraden van LCTrendZ. Op de sale zit géén garantie.

Breuk

Mocht jouw sieraad binnen 30 dagen kapot gaan, zonder externe oorzaak, repareren wij jouw sieraad kosteloos. Er moet ergens een grens getrokken worden. Daarom brengen wij de kosten van de reparatie in rekening zodra er een externe oorzaak (blijven haken of kapot getrokken bijvoorbeeld) is voor de breuk van het sieraad. De kosten zijn afhankelijk van de tijd wat in de reparatie gaat zitten en het soort sieraad. 

Verkleuring

Alle gebruikte materialen zijn van hoogstaand Europees kwaliteit DQ metaal waardoor ze, mits juist behandeld, lang meegaan. LCTrendZ heeft een garantie van 30 dagen op verkleuren. Mocht het sieraad na deze periode verkleuren, heeft dit te maken met de PH waarde van de huid óf onjuist gebruik van de sieraden. Het verkleuren van jouw sieraden is echter te verhelpen aan de hand van de volgende tips:

  • Breng jouw LC sieraden zo min mogelijk in contact met huidverzorgingsproducten, cosmetica en chemische middelen die je gebruikt bij schoonmaken. 
  • De LC sieraden kunnen mogelijk niet goed tegen producten als zeep, (zonnebrand)crème en parfum. Ons advies is daarom je sieraden als laatst om te doen om verkleuring en dofheid te voorkomen.
  • Doe de LC sieraden af tijdens het sporten, zwemmen of douchen. Zo heb jij het langst plezier van jouw sieraden. 

Houd naast de roestvrij stalen sieraden ook bij sieraden met zoetwaterparels en miyuki kralen rekening met de bovenstaande tips. Deze materialen kunnen gevoelig zijn voor bepaalde stoffen (zweet, haarlak, parfum, deodorant, cosmetica etc) en water. Er zit géén garantie op de sieraden waar bewust mee is gedoucht, gezwommen etc. 

Verlies van steentjes

LC hanteert een garantie van 30 dagen op het verlies van steentjes. Sieraden met Swarovski of strass steentjes zijn kwetsbaar. Door temperatuurverschillen, contact met water, parfum en crème kunnen deze steentjes na verloop van tijd mogelijk loslaten. Ons advies is om het steentje voorzichtig in het sieraad te plakken met secondenlijm of sieradenlijm. 

Reparatie

Komt jouw LC sieraad niet in aanmerking voor reparatie, omdat het bijvoorbeeld buiten de garantieperiode valt óf doordat je er onjuist mee bent omgegaan? Stuur dan een mailtje naar lctrendz@hotmail.com (samen met het ordernummer + foto). Dan gaan wij samen met jou kijken naar een geschikte oplossing. 

Buiten onze eigen sieradenlijn is het ook mogelijk om je eigen sieraden bij LC te laten repareren. De kosten voor de reparatie worden in overleg bepaald. Hierbij wordt er rekening gehouden met het soort sieraad en de tijd die gaat zitten in het repareren van het sieraad. 

Voor 16:00 besteld is binnen 1-3 werkdagen in huis - 14 dagen omruilgarantie - Gratis verzending boven de €50,-

X