Onze verzendtermijn

Belangrijk nieuws! Momenteel zijn de verzendtijden langer dan normaal, omdat ik bezig ben met het afronden van mijn studie. 

Aangepaste verzendtijden

  • Heb jij jouw bestelling op een werkdag vóór 17:00 geplaatst en is het een brievenbus pakketje? Dan gaat jouw bestelling ‘s avonds op de post.
  • Heb jij jouw bestelling na 17:00 geplaatst óf is het een PostNL pakketje? Dan gaat jouw bestelling de eerst volgende dag op de post.

Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Voor alle bestellingen hanteren wij een maximale levertijd van drie werkdagen, met uitzondering van het weekend. 

Oorspronkelijke verzendtijden

  • PostNL post en brievenbuspost vóór 16:00 besteld wordt dezelfde dag verzonden. Wanneer er is gekozen voor een PostNL pakket, ontvang je zodra het pakketje onderweg is de track & trace code, zodat jij jouw bestelling kunt volgen.
  • De verzendkosten bedragen €3,95 voor brievenbuspost en €6,95 voor PostNL pakketjes. 

*Geen bezorging op zondag en maandag. 

Plaats jij een bestelling boven de €50? Dan sturen wij jouw bestelling gratis op!

Is jouw pakket niet (op tijd) geleverd? Het kan zijn dat jouw pakket wat vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Onze advies is om ten minste drie dagen (ons verzendtermijn) af te wachten. Mocht jij jouw pakketje daarna nog niet hebben ontvangen, neem dan contact op met ons via het contactformulier

Tijdens feestdagen en acties kan het zijn dat jouw pakketje wat langer onderweg is dan normaal, door de drukte bij PostNL. Bestel daarom met name tijdens de feestdagen jouw favoriete LC items en/of cadeautjes op tijd. 

Bestellen bij LCTrendZ is altijd een feestje. Wij pakken jouw bestelling namelijk altijd in als een cadeautje! Zo is het een feestje om jouw pakketje open te maken.